Tasuta tarne tagab tellimus al. 29 €

Turvaline ostukeskkond ja kiire tarne

Soodsad pakkumised

Valge naeratus – sinu suurim varandus

Valge naeratus – sinu suurim varandus
26. veebruar 2024 2 min lugemist

Valge naeratus – sinu suurim varandus

Krooniks kaunile välimusele on säravvalge naeratus. Mitmed uuringud on näidanud, et valge naeratus võib tuua edu nii karjääris kui ka armastuses, jättes sinust hoolitsetud ja eduka inimese mulje ning muutes sind kuni viis aastat nooremaks. Kuidas saada endale kaunis valge naeratus? Nüüd on see imelihtne, sest KINi suuhooldustoodete sarjas on uue põlvkonna valgendav hambapasta KIN Whitening.

KIN Whitening valgendav hambapasta valgendab hambaid järk-järgult ja õrnalt, ilma pleegitamise ja keemiliste plekieemaldajateta. Särava tulemuse ja kauni naeratuse uhke omanik võid olla juba kolme nädala möödudes.

Kuidas hambapasta toimib?
KIN Whitening valgendavas hambapastas toimivad koos vähese abrasiivsusega koostisained, mis valgendavad, kahjustamata hambaemaili, väldivad katu ja hambakivi teket ja kaitsevad kaariese eest. KINi hambapasta toime on võrreldav hambaarstide poolt soovitatud soodapesuga.

KIN valgendava hambapasta peamiseks aktiivseks koostisaineks on mikropulbriks jahvatatud naatriumvesinikkarbonaadi kristallid ehk söögisooda imepeened osakesed. Jahvatatud kristallid on pehmemad kui hambaemail ja dentiin ning seetõttu eemaldavad kristallid hambaemaililt plekke ja kogunenud kattu ilma seda kahjustamata. Naatriumvesinikkarbonaat teeb hambaid heledamaks, taastab hammaste naturaalse tooni ja väldib värvumist. Eemaldab efektiivselt just parkainetest nagu toidust, jookidest ja tubakast tekkinud värvumise. 

15% naatriumvesinikkarbonaadi sisaldus pastas neutraliseerib ka happeid, mis on hambakatus olevate bakterite poolt toodetud ning vähendab suus ebameeldivat lõhna. Lisaks on aine vees lahustuv, pääsedes ka raskestiligipääsetavatesse kohtadesse.

Hambapasta teiseks aktiivseks koostisaineks on naatriumpürofosfaat, mis reageerib hammastel moodustuva hambakiviga ning väldib hambakivi ja katu teket. Tekkinud uus ühend on vees lahutuv ning hambakivi moodustav kaltsiumfosfaat eemaldatakse suu loputamisel veega. 

Kolmas oluline koostisosa on naatriumfluoriid, mis aitab kaasa hambavaaba taastamisel, remineraliseerib hambaid ning pidurdab hambaemaili kahjustavate suhkrute muutumist hapeteks. Naatriumfluoriidi sisaldus hambapastas on 0,22% (1000 ppm F).

Miks eelistada KIN?

Hambapasta taastab hammaste naturaalse tooni ja väldib edasist värvumist. Sobib hästi kasutamiseks peale hammaste valgendusprotseduure, et säilitada valge vaeratus. KIN Whitening valgendava hambapasta abrasiivsuse indeks RDA on madal 87 (ülempiir 250), tänu sellele ei muutu hambad tundlikuks. Pasta on sulfaadivaba.

Kellele KIN sobib?

KIN Whitening valgendav hambapasta sobib täiskasvanutele ja lastele alates 12. eluaastast. Hambapastaga tuleb hambaid pesta vähemalt 2-3 minutit, vähemalt 2 korda päevas, mitte alla neelata.

Ja veel – igapäevaseks kasutamiseks soovitame kasutada KIN B5  tootesarjast hambapastat ja suuvett.  Mis aitab ennetada ja hoida hambakatu taasteket kontrolli all, tugevdab igemeid ning sobib ka tundlike igemetega inimestele.